BOGATA PONUDA KRANOVA POTAIN. KONKURENTNE CENE. CELOVITA USLUGA. FLEKSIBILNOST. VISOKO CERTIFICIRANO SERVISNO OSOBLJE.

Ko smo

Preduzeće K.I.G.O. d.o.o. Beograd je distributer američkog holdinga “Manitowoc Crane Group” za celokupnu proizvodnu gamu, koja uključuje svetski poznate brendove dizalica – Potain i Grove kompanije Manitowoc.

Za proizvodni program firme POTAIN smo isključivi distributeri za teritoriju Srbije u okviru slovenačke matične kompanije FEROKOV d.o.o. koja se već 25 godina bavi isporukom građevinskih dizalica za prodaju, iznajmljivanje i servis u Sloveniji i Srbiji kao i nekih drugih država bivše Jugoslavije. U tom vremenu je prodato više od 300 dizalica. U decembru prošle godine se je preduzeće, ranije poznato pod imenom B&L UTRIP d.o.o., zvanično spojilo sa matičnim preduzećem i vlasnikom – preduzećem FEROKOV d.o.o., čije je ime takođe preuzelo. Celokupno poslovanje, sve delatnosti, ceo tim ostaje nepromenjen i bez prekida deluje i dalje sa još većim elanom.

FLOTA DIZALICA

U floti preduzeća gde je prosečna starost dizalica od 4 do 7 godina trenutno se nalazi više od 55 dizalica. Dostupne su različite samomontirajuće i toranjske dizalice sa više od 100 metara radne visine i više od 60 metara dohvata i sa kapacitetom sve do 8.000 kilograma. Celokupnu paletu možete pogledati ovde.

CELOKUPNA USLUGA

Mi znamo da je najvažnija u svakom poslu – zarada, t.j. rok povraćaja finansijskih sredstava koje ulažete u nabavku opreme. Naše preduzeće Vam ne nudi samo nabavku savršene opreme za dizanje, već finalno rešenje svih tehničkih zadataka koji stoje pred Vama.
Pomoć naših visokokvalifikovanih stručnjaka oko izbora i mogućnosti primene dizalica, servisiranje i pravovremena isporuka rezervnih delova uštedeće Vaše vreme i obezbediti da Vaša oprema radi bez nepotrebnog stajanja. Naše ovlašćeno servisno osoblje vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.
Pored nove opreme za dizanje nudimo Vam i isporuku korišćenih dizalica POTAIN. Spisak ovih dizalica možete videti pritiskom na Naša flota. Takodje uvek imamo na raspolaganju nekoliko GROVE auto-dizalica koje Vam možemo ponuditi – kontakt.

PREDNOSTI PREDUZEĆA

  • BOGATA PONUDA DIZALICA – BRZA ISPORUKA – CELOKUPNA I KVALITETNA USLUGA
  • POUZDANO I VISOKO KVALIFIKOVANO SERVISNO OSOBLJE SA ODGOVARAJUĆIM SERTIFIKATIMA I REDOVNOM OBUKOM OD STRANE GRUPE MANITOWOC
  • FINANSIJSKA SAMOSTALNOST
  • KONKURENTNE CENE

I ne zaboravite: SA NAMA STE UVEK U PREDNOSTI !