Preduzeće K.I.G.O. d.o.o. Beograd je najveći distributer toranjskih kranova u Srbiji. Naši najveći projekti su Beograd na vodi, Kula Beograd, aerodrom Nikole Tesla, Vinča, termoelektrarna Kostolac, The One i mnogi drugi stambeni i poslovni objekti.

Za proizvodni program firme POTAIN smo isključivi distributeri za teritoriju Srbije u okviru slovenačke matične kompanije FEROKOV d.o.o. Ferokov se već 30 godina bavi isporukom građevinskih dizalica za prodaju, iznajmljivanje i servis u Sloveniji, Hrvatski i Srbiji kao i nekih drugih država bivše Jugoslavije.

Flota dizalica

U floti preduzeća gde je prosečna starost dizalica od 4 do 10 godina trenutno se nalazi više od 95 dizalica. Dostupne su različite samomontirajuće i toranjske dizalice sa više od 100 metara radne visine i više od 75 metara dohvata i sa kapacitetom sve do 12.000 kilograma. Celokupnu paletu možete pogledati ovde.

 

Celokupna usluga

Mi znamo da je najvažnija u svakom poslu – zarada, t.j. rok povraćaja finansijskih sredstava koje ulažete u nabavku opreme. Naše preduzeće Vam ne nudi samo nabavku savršene opreme za dizanje, već finalno rešenje svih tehničkih zadataka koji stoje pred Vama.
Pomoć naših visokokvalifikovanih stručnjaka oko izbora i mogućnosti primene dizalica, servisiranje i pravovremena isporuka rezervnih delova uštedeće Vaše vreme i obezbediti da Vaša oprema radi bez nepotrebnog stajanja. Naše ovlašćeno servisno osoblje vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.
Pored nove opreme za dizanje nudimo Vam i isporuku korišćenih dizalica POTAIN. Spisak ovih dizalica možete videti pritiskom na Naša flota. Takodje uvek imamo na raspolaganju nekoliko GROVE auto-dizalica koje Vam možemo ponuditi – kontakt.

Potain by Manitowoc

K.I.G.O. u Srbiji je zvanični zastupnik za prodaju, iznajmljivanje i servis toranjskih i samomontirnih dizalica žerjavov Potain, grupe MANITOWOC Crane Group, koja posluje pod markom POTAIN by MANITOWOC. Gama Manitow Crane Grupe uključuje brendove toranjskih dizalica Potain i mobilnih dizalica Grove.

Prednosti preduzeća

  • BOGATA PONUDA DIZALICA – BRZA ISPORUKA – CELOKUPNA I KVALITETNA USLUGA

  • POUZDANO I VISOKO KVALIFIKOVANO SERVISNO OSOBLJE SA ODGOVARAJUĆIM SERTIFIKATIMA I REDOVNOM OBUKOM OD STRANE GRUPE MANITOWOC

  • FINANSIJSKA SAMOSTALNOST

  • KONKURENTNE CENE

Kontaktirajte nas

Potvrdite da se slažete sa obradom vaših podataka i da ste pročitali i razumeli našu politiku zaštite podataka.

Hvala vam za vašu poruku. Poslato je.
Došlo je do greške pri pokušaju slanja vaše poruke. Pokušajte ponovo kasnije.

Reference