Iznajmljivanje dizalica

Iznajmljivanje dizalica ili kranova je najvažnija aktvnost preduzeća. Nudimo dizalica različitih dimenzija i kapaciteta. Klijenti mogu iznajmiti samomontirajuće ili toranjske dizalice Potain. Us pomoć KONFIGURATORA DIZALICA klijent može izabrati dizalicu, koja mu je potrebna prema potrebama gradilišta.

Vodimo brigu o redovnem održavanju dizalica pre njihovog iznajmljivanja, a istovremeno vršimo redovne mesečne preglede dizalica ili kranova koji rade na gradilištima klijenta. Pozivamo vas, da nas kontaktirate za ponudu iznajmljivanja dizalice>>

Kliknite na konfigurator dizalica

Nudimo prodaju dizalica Potain. Pogledajte našu trenutnu ponudu samomontirajućih ili toranjskih dizalica. Sve dizalice na prodaju su obnovljene i redovno održavane. U prodajnoj ponudi ćete pronaći i razne građevinske delove po pristupačnim cenama.

 

Prodaja dizalica

Montaža i demontaža dizalica

Tim iskusnih montera naša je prednost i garancija za pouzdanu i profesionalnu uslugu montaže i demontaže.

Montiramo toranjske i samomontirajuće dizalice, koje su u floti K.I.G.O. Takođe montiramo dizalice Potain, koje su u floti kupaca. Pre sastavljanja dizalice uvek pregledamo teren. Za odgovarajući postopak montaže i naknadnog rada dizalice, klijent mora pravilno pripremiti teren:

 • izvršiti i dostaviti geomehanički sertifikat o čvrstoći terena
 • obezbediti mesto za postavljanje dizalice, koje je adekvatno udaljeno od kanala i iskopa
 • očistiti pristupne puteve do gradilišta za normalan pristup kranom
 • isprazniti gradilište do te mere, da se omogući dovoljan prostor za postavljanje dizalice
 • obezbediti poseban električni priključak za povezivanje dizalice

Redovno servisiranje i održavanje dizalice jedna je od ključnih usluga kompanije Ferokov, jer obezbeđuje siguran rad dizalice. Redovnim pregledima izbegavamo veće greške u radu, pa mesečno pregledavamo naše dizalice. Odmah reagujemo na kvar krana na gradilištu i otklanjamo ga u roku od 24-48 sati.

Redovni pregledi kranova sprovode se prema metodologiji koju preporučuje proizvođač i uključuju, između ostalog, sledeće obavezne preglede:

 • Vizuelni građevinski pregled dizalice
 • Provera stabilnosti dizalice
 • Izravnavanje dizalice
 • Podmazivanje čeličnih užadi
 • Podmažite okretni venac
 • Pregled stanja užadi
 • Provera stanja kola i osigurača na kolima

Servis i održavanje

Logistika i transport kranova

Organizujemo kompletnu logistiku transporta dizalica iz naše flote u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji. U voznom parku imamo neke svoje kamione sa prikolicom, a po potrebi radimo sa pouzdanim spoljnim prevoznicima. Vodimo brigu o celom transportnom pravcu po pristupačnim cenama. Brzo i efikasno!

Da li posedujete Potain građevinsku dizalicu i nemate instalatere ili servisere?

Drago nam je da Vam pomognemo! Za naše kupce koji u svom voznom parku imaju Potain dizalice vršimo montažu, demontažu, servis i održavanje kranova kupaca, a kod nas možete naručiti i sve originalne rezervne delove za Vašu dizalicu. Delove isporučujemo Vama u najkraćem mogućem roku i montiramo na Vašu dizalicu.

Servis i održavanje dizalica naručioca

Obuka kranista

Da li ste zainteresovani za posao kranista i želite da položite stručni ispit?

Kod nas možete da uradite teorijski i praktični deo. Teorijski deo se sastoji od upoznavanja građevinske dizalice, bezbednog rada u upravljanju kranom i osnovnih zakonitosti upravljanja kranom, a praktični deo se sastoji od upravljanja i upravljanja kranom. Potrebno vam je nekoliko sati za teorijski deo i nekoliko sati za praktični deo, ili prema vašem predznanju rukovanja dizalicom.

Kontaktirajte nas

Potvrdite da se slažete sa obradom vaših podataka i da ste pročitali i razumeli našu politiku zaštite podataka.

Hvala vam za vašu poruku. Poslato je.
Došlo je do greške pri pokušaju slanja vaše poruke. Pokušajte ponovo kasnije.

Reference